Rólunk   |   Szolgáltatások   |   Termékek  |   Referenciák  |   Eladási feltételek  |   Kapcsolat
Gyorskereső
Termékek

+ Növények
+ Öntözőrendeszerek
+ Tóépítési anyagok
+ Szerszámok
+ Kertépítési anyagok


Tóépítési anyagok

Tóépítési anyagok
Lételemünk a víz, embereknek, állatoknak, növényeknek egyaránt, s világunkban nélkülözhetetlen kelléke a kerteknek is. A víz használata nem csak a növények öntözésére korlátozódik, hanem kiegészítő, szépítő elemként is nagy örömünkre szolgál. A kertet kiemelkedő fényponttá tudja tenni egy patak, egy vízesés, egy szökőkút vagy egy kerti tó.

Az Édenkert Kft szakmai tudásának legjavát nyújtja Önnek, hogy kertje mesékbe illő szépségével ragyogjon. Cégünk olyan márkákat képvisel Romániában, amelyek a tóépítés tekintetében világelsők:Minőségi termékeink és szaktudásunk a garancia ahhoz, hogy Ön is büszkélkedhessen a tökéletes kerti tóval.

Dekorfóliák és csobogók
Az UBBINK PVC tófóliák kaphatóak 0,5mm / 0,8mm / 1mm vastagságban, 4 - 6 és 8m széles 20 és 25m hosszú tekercsekben. Ez az igen jól terülő kellőképpen lágy és kíváló időállóságú fólia ugyancsak igény szerint toldható a hozzá kapható ragasztóanyaggal. Az UBBINK tófólia sem regenerált, sem pedig a környezetre káros hatású adalékot nem tartalmaz valamint garantáltan élőlény-, növény- és halbarát.
Az UBBINK PVC tófólia jelenleg piacvezető márkacikk mind minőségét mind pedig versenyképes árát illetően.

Az Édenkert Kft. vállalja a tavak építését, szaktanácsadást biztosít valamint biztosítja a tavak építéséhez szükséges egyéb kellékeket: geotextília a fólia alá a gyökér- és kőszúrások elkerülése érdekében, PVC ragasztó, töltésgyékény tópartok, kerti rézsűk talajfogó beültetéséhez, közúzalékos dekorfólia (közúzalékkal szórt PVC fóliák, amelyek arra szolgálnak, hogy a tavak fekete széleit elfedve biztosítsák a természethű megjelenést, ill. a tószegélyek környezetbe illő harmonikus átvezetését), vízinövénykosarak és hozzájuk tartozó juta betét.
Szivattyúk és vízpompák
Cégünk Messner és Ubbink márkájú pumpákat forgalmaz. A pumpa a legfontosabb része a kerti tónak. Nemcsak a szűrőt kell a pumpához csatlakoztatni hanem a vízesés, vízfolyás, szökőkút és egyéb kiegészítő elemeket is. Megfelelő tavi felszereléssel szebbé és egészségesebbé teheti kerti tavat. A pumpa oxigénnel dúsítja a tó vízét az állandó vízmozgatással. Dúsabb oxigéntartalmú víz előnyösebb a vízi élőlények szempontjából is.

Az Ubbink pompáknál szivacsbetét nélkül történik a vízforgatás. A pumpában lévő szivacs nem a víz megszűrésére kell, hanem arra, hogy megvédje a pumpát a nagyobb szennyeződésektől, például kavics ne kerüljön bele és így ne tegye tönkre a pumpa rotorját. Ennek a szivacsnak a funkcióját az Ubbink pumpáknál a formatervezés veszi át.

A Messner tavi pumpák a szökőkút vízét 0,7m - max. 3,2m magasságig pumpálják fel. Vízforgató pumpák, állandó körforgásban tartják a vízet és ezáltal kedvező hatásuk van az oxigénfejlődésre is. Tó vízfelszín alatti telepítéssel, tavakhoz, szökőkutakhoz, kisebb beltéri szökőkutakhoz, halastavakhoz, víesésekhez és csatlakozással szürőkhöz használható pumpák. Átfolyásszabályozójukkal a vízfolyást és a víz magasba pumpálásának magasságát lehet szabályozni.

Az Édenkert Kft. a következő típusú pumpákat és kiegészítőket biztosítja a kerti tó kiépítéséhez: szökőkút pompák, vízesés/vízfolyás pompák, szűrő pompák, szórófejek, tömlők, csatlakozók és hozzá való szűkítők, elágazások, tömlők, rögzítők, slagok, beltéri pumpák, előszűrő szettek és fordulatszám szabályozó egységek, transzformátorok, vízijátékok, valamint pótalkatrészek a fenti termékekhez.
Tó megvilágítás
A kerti tavak világítása színessé és vidámmá teszi az egész kertet. A cégünk által forgalmazott vízalatti- valamint vízfelszíni világítási eszközök lehetővé teszik, hogy Ön év- és napszaktól függetlenül élvezhesse a fények nyújtotta hangulatot. Alacsony ármafogyasztás, biztonságos technológia és fantasztikus fényhatások jellemzik az Ubbink és Messner márkájú világítási termékeket. Lehetővé teszik a vízalatti-, vízfelszíni-, földbe süllyeszthető és szikla világítást.
Elöző | 1 2  | Következő


RÓLUNK  |   SZOLGÁLTATÁSOK  |   TERMÉKEK  |   FEEDBACK  |   ELÉRHETŐSÉGEK  |   WEBVÁZLAT
Created by DirectWEB in 2005 (c).