Despre Noi   |   Servicii   |   Produse  |   Referinte  |   Conditii de vânzare  |   Contact
Căutare rapidă
Produse

+ Plante
+ Sisteme de irigare
+ Materiale pentru construirea lacurilor
+ Unelte
+ Materiale pentru construirea parcurilor


Materiale pentru construirea lacurilor

Apa este un element de bază, necesar oamenilor, animalelor precum si plantelor, si în timpurile noi accesoriu indispensabil al grădinilor. Utilizarea apei nu se limitează la irigatia plantelor ci se foloseste ca element suplimentar, de decoratie pentru plăcerea proprietarului. Punctul luminos al grădinii poate fi un pârâu, o cădere de apă, o fântână arteziană sau chiar un iaz.

SC Édenkert SRL vă oferă cele mai bune cunostinte de specialitate pentru ca grădina dvs. să strălucească cu o frumusete demnă de invidiat. Compania noastră este reprezentantul în România a unor mărci care se află în topul de nivel mondial în materie de constructia lacurilor:Produsele noastre de calitate si cunostintele de specialitate vă garantează că si Dvs. veti fi mândru de iazul perfect din grădină.

Foliile de acoperire a lacurilor UBBINK PVC se vând în bobine cu grosime de 0,5mm / 0,8mm / 1mm, lătime de 4 - 6 si 8m si lungime de 20 si 25m. Această folie este usor de întins, suficient de moale si extraordinar de rezistentă, poate fi prelungită după necesitate cu un material de lipire potrivit (de vânzare). Folia de lac UBBINK nu este nici regenerată si nici nu contine substante care strică mediul, este garantat că nu este dăunătoare vietuitoarelor, plantelor sau si pestilor. Folia de lac UBBINK PVC în prezent este un articolul cel mai bun pe piata mărcilor atât prin calitate cât si prin pretul său capabil de a sustine concurenta.

SC Édenkert SRL se angajează pentru înfiintarea lacurilor, asigurarea consilierii de specialitate si asigură toate accesoriile necesare pentru înfiintarea lacurilor: geotextilie sub folie pentru a preveni perforarea prin rădăcini sau pietre, adeziv PVC, papură de sarjă pentru margini de lac, taluz de grădină pentru plantarea graifărului de pământ, folie de decor cu grohotis (folii PVC presărate cu grohotis, care se folosesc ca să asigure aspectul natural acoperind marginile negre ale lacurilor, respectiv pentru o trecere armonioasă cu ambianta a marginilor de lac), cosuri de plante acvatice si învelis de iută apartinând la acesta.
Compania noastră comercializează pompe marca Messner si Ubbink. Pompa este partea cea mai importantă a lacului de grădină. Este necesară racordarea la pompă nu numai a filtrului ci si a cascadelor, cursurilor de apă si a elementelor complimentare. Un echipament de lac adecvat înfrumusetează si asigură sănătatea lacului de grădină. Pompa îmbogăteste cu oxigen apa lacului prin miscarea continuă. Apa mai bogată în oxigen este mai favorabilă vietuitoarelor acvatice.

La pompele Ubbink vârtejul apei se face fără sarjă de burete. Buretele în pompă este necesar nu pentru filtrarea apei ci pentru a proteja pompa de impuritătile mai mari, de exemplu să nu ajungă pietris în pompă si să nu distrugă rotorul acestuia. Functia acestui burete este preluată de designul formei la modelele Ubbink.

Pompele de lac Messner pompează apa fântânii arteziene la o înăltime de 0,7m - max. 3,2m. Pompele de vârtej a apei mentin apa în miscare continuă , astfel au un efect benefic asupra productiei de oxigen. Pompe potrivite pentru înfiintarea lacurilor sub suprafată, care pot fi folosite la lacuri, la fântâni arteziene, la fântâni mai mici, interioare, la helesteie, cascade si se pot racorda la filtre. Cu regulatorul de scurgere se poate regla scurgerea si înăltimea ridicării apei prin pompă.

SC Édenkert SRL. asigură următoarele modele de pompe si accesorii pentru instalarea lacurilor de grădină: pompe de fântâni arteziene, pompe pentru cascade / cursuri de apă, pompe de filtru, capi de dispersie, furtunuri, bransamente si nipluri de reductie necesare, bifurcatii, furtunuri, stabilizatori, furtunuri, pompe interioare, seturi de prefiltrare si unităti de reglare a numărului de rotatie, transformatoare, jucării de apă si piese de schimb pentru produsele de mai sus.
Iluminarea lacurilor de grădină conferă culoare, veselie pentru întreaga grădină. Firma noastră comercializează mijloace de iluminare sub apă precum si la suprafată care asigură ca Dvs. să vă puteti bucura de atmosfera oferită de lumini independent de anotimp sau zi ori noapte. Consum electric redus, tehnologie sigură si efecte fantastice de lumină caracterizează produsele de iluminare marca Ubbink si Messner. Asigură iluminarea sub apă, la suprafată , scufundată în sol, sau iluminare de stânci.
Înapoi | 1 2  | Înainte


DESPRE NOI  |   SERVICII  |   PRODUSE  |   FEEDDBACK  |   CONTACT  |   HARTA SITE
Created by DirectWEB in 2005 (c).